Apa csak egy van – virtuális köszöntés apák napján

Közzétéve: 2020. június 19.

Bár az apák napját már a középkorban is megünnepelték Európa szerte, ez a hagyomány szép lassan kikopott a köztudatból és csak a 20. század végén érkezett vissza ismét Magyarországra. Bár itthon is több évtizedes múltra tekinthet vissza, mégis sokkal kisebb figyelmet kap, mint párja, az anyák napja. Egyik, főként kismamákat és kisgyerekes családokat célzó ügyfelünk idén azonban úgy döntött, nem hagyhatja figyelmen kívül az apák napját sem – mert bárhogyan is tartja a mondás: apa is csak egy van.

Apa csak egy van.

Virtuális köszöntés apának

Korábban már hírt adtunk a nagysikerű húsvéti appunkról, a szabadelocsolni.hu oldalon elérhető köszöntő alkalmazásunkról. Ennek sikerén felbuzdulva az Elevit Complexszel közösen készítettük el legújabb köszöntő alkalmazásunkat, mert hiszük benne – másokkal együtt –, hogy a család minden tagja egyformán értékes.

Az Apa csak egy van alkalmazáson keresztül virtuálisan is felköszönthetjük azt a férfit, aki számunkra a legkedvesebb. Az alkalmazás lehetőséget ad előre megírt vagy saját versek, mondókák és üzenetek küldésére, amelyhez csatolhatunk képet, gifet vagy akár videós kísérőanyagot is – mondhatni, megérkezett a 21. század képeslapja. Hagyományos és mégis modern egyszerre, akár az apukák, akik minden családban a technika éllovasai, mégis ugyanúgy tanítanak minket úszni és biciklizni, ahogyan őket tanította az édesapjuk.

Júius 21-én idézd fel azt a sok jót, amit az apukádnak köszönhetsz, és köszöntsd fel őt az Apa csak egy van alkalmazáson keresztül. Akár van rá lehetőséged, hogy apák napján személyesen találkozz vele, akár nincs, egy kis extra kedveskedésnek biztosan örülni fog!

Legyél Te a következő fejezet!

Szereted a sikertörténeteket? Te is részese lehetsz egynek! Kattintgasd végig az appot és ismerd meg kívülről-belülről az alkalmazást, amely legközelebb akár a Te márkád hírnevét is öregbítheti. A részletekért, a közös gondolkodásért vedd fel velünk a kapcsolatot a webes kapcsolati űrlapunkon keresztül vagy írj egy e-mailt az info@besocial.hu e-mail címre!