Majdnem 10 éve már, hogy megláttunk egy óriási lehetőséget a közösségi médiában, és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Számunkra minden hazai és minden nemzetközi ügyfél egy új kaland. Kaland, mely során együtt fejlődhetünk, és együtt tanulhatunk még többet a megfelelő közönség megtalálásáról, a kreativitás titkáról, és arról, hogyan lehetünk az elsők között, akik kihasználva egy új funkciót vagy felfedezve egy új platformot, újabb embereket érhetnek el, még szebb eredményeket felmutatva.

Az, hogy egyre nagyobb a csapatunk, hogy az ügyfeleink elégedettek, megszámlálhatatlan médiamegjelenésünk, megannyi szereplésünk megannyi konferencián, továbbá sikeres kampányaink mind azt bizonyítják, hogy jó munkát végzünk.

Büszkék vagyunk minden közös munkára, csapatunk minden tagjára és a médiamegjelenéseinkre, konferenciaszerepléseinkre. Azon dolgozunk, hogy újabb és újabb sikeres kampánnyal bizonyíthassuk, hogy a Be Social nem csak egy ügynökség, de partner is a közös munkában.

Munkánkat a szakma is értékelte díjakkal, melyeket olyan ügyfelekkel való együttműködésekből érdemeltünk ki, mint a Coca-Cola, a Fanta vagy a MediaMarkt.

De a legnagyobb dicséret nem a díjakban vagy számokban rejlik, hanem abban, hogy ennyi év után is ugyanolyan töretlen lelkesedéssel dolgozunk és nézünk szembe minden kihívással. Mélyen hiszünk abban, hogy mi vagyunk a #legjobbcsapat, és hogy olyan emberekkel dolgozhatunk együtt nap mint nap, akikben dúl a kreativitás, odaadás és igazi profik szakmájukban.

Szolgáltatásaink

Social media csatornák üzemeltetése

Stratégia, tervezés, kivitelezés. A csatornák teljeskörű üzemeltetése, tartalomelőállítás, moderáció, riporting, konkurenciafigyelés

Ajánlatot kérek

Hirdetésmenedzsment

Facebook és Google hirdetések kezelése

Ajánlatot kérek

CRM és email marketing

CRM tervezés, lead gyűjtés, email kampányok tervezése és kivitelezése

Ajánlatot kérek

Web- és alkalmazásfejlesztés

Weboldalak, microsite-ok, bannerek és alkalmazások fejlesztése

Ajánlatot kérek

Tanácsadás, audit

Konzultáció, digitális megjelenés és social aktivitás auditálása

Ajánlatot kérek

Influencer management

Influencer kampányok teljeskörű menedzselése

Ajánlatot kérek

Digital employer branding

Employer branding stratégia tervezése és kivitelezése digitális felületeken

Ajánlatot kérek

Izgalmasnak találod a munkáinkat? Vedd fel velünk a kapcsolatot és dolgozzunk együtt!

Kapcsolat