Szabad e-locsolni vagy szabad-e locsolni?

Közzétéve: 2020. április 16.

Tudjuk hogyan locsolkodtál idén Húsvétkor! Virtuálisan!

Új húsvéti szokást voltunk kénytelenek elsajátítani 2020-ban: meg kellett oldanunk a locsolkodást olyan módon, hogy közben betartottuk a járványügyi helyzetben szükséges távolságot és ajánlásokat. Ennek egyik legbiztonságosabb módja volt a virtuális locsolkodás és a szabadelocsolni.hu oldalon elérhető alkalmazás.

A locsolóknak első lépésként verset kellett választaniuk: bár az oldal automatikusan felkínál egyet, de ha nem egészen a locsoló kedvére való a vers, egy gombnyomással kérhet másik verziót, vagy akár dönthet úgy is, hogy maga írja meg a versikét. Nem kell csak a szavakra támaszkodni, hiszen a locsolóvers kiegészíthető képpel, amit a saját fotók közül tölthetünk fel, de választható hozzá GIF vagy videó is.

Húsvéti vers

Ha megvannak a megfelelő elemek, már csak meg kell adni a küldő e-mail címét, nevét, és az alkalmazás által generált egyedi link máris megosztható akár e-mailben, akár Facebookon, vagy mobilon bármely csevegő alkalmazáson keresztül azzal, akit szeretnénk virtuálisan meglocsolni. Ő másodperceken belül értesítést kap, és ha tetszett neki a küldemény, akkor akár azonnal reagálhat is.

Virtuális locsolás elküldése

Egy kis kulisszatitok

Mivel mi mindannyian a Be Social-nél is már sokadik hete távmunkában éljük a hétköznapokat, át tudtuk érezni, hogy mindenkinek milyen kihívást jelenthet a Húsvétot a megszokottól eltérő módon ünnepelni, akár a szeretteinktől távol. Éppen ezért gondolkoztunk el néhány nappal a hosszú hétvége előtt azon, hogy milyen humoros dologgal oldhatnánk meg a locsolkodást virtuálisan, és emlékeztethetnénk az embereket arra, hogy még ilyenkor is szükség van a távolságtartásra. Szűk egy hét alatt jutottunk el az ötlettől a megvalósításig, a szabadelocsolni.hu oldalig, amit szerencsére sokan használtak, így elmondhatjuk, hogy az emberek most kivételesen jól tették, hogy inkább a telefonjukat nyomogatták, ahelyett, hogy a családtagjaikat látogatták volna meg és öntöznék volna kölnivel.

A számokról

A húsvéti virtuális locsolkodó alkalmazást a 4 napos hosszú hétvégén csaknem 10 000 látogató kereste fel, ebből Húsvét hétfőn, a locsolkodás napján csaknem 5000 ember, akik közel 1000 verset, azaz „virtuális locsolást” küldtek ki.

Locsolás után motiváció

Mivel sajnos Húsvét után sem ért véget a vírus miatti kijárási korlátozás, ezért fontosnak éreztük, hogy segítsünk az otthon eltöltött időt elviselhetőbbé és szórakoztatóbbá tenni.
Egy másik fejlesztésünk a Behome.hu naptáras applikáció melynek elkészítésébe az egész csapat beletette a szívét és a lelkét, hogy vicces, tanulságos, motiváló vagy épp edukáló tartalommal szórakoztassa mindazokat, akik nap mint nap visszatérnek, és kinyitják a naptár egy-egy ablakát. A látogatók megismerhetik a kollégák sajátos home office módszereit, tippeket adunk a hatékony munkához, vagy akár játékhoz az esti haveros online összeröffenéshez. Sokat dolgoztunk azon, hogy napról-napra érdemes legyen visszatérni a játékba, ami reményeink szerint egy kis plusz motivációt ad majd mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan otthonról húzzák az igát.
Hamarosan pedig újabb fejlesztésekkel érkezünk…

Közösségi médiában tevékenykedsz?

Akkor is érdemes végigkattintanod a játékot, hiszen így ismerheted meg a legjobban azt az applikációt, ami a következő körben akár a Te márkádat vagy ügyfeleidet is népszerűsítheti!

A részletekért kattints ide, vagy kérd egyedi ajánlatunkat az info@besocial.hu címen!