Lájkold rajongóid bejegyzéseit, de ne azonnal!

Közzétéve: 2013. február 16.

A business2community.com ismét remek tippeket ad rajongói oldalunk üzemeltetéséhez, ezúttal a rajongók bejegyzéseivel kapcsolatban. Tanácsa furcsán hangozhat elsőre: „Ha feltettél egy kérdést az oldalon, a következő lépés az, hogy kijelentkezel Facebook-ról!

Ez komoly? Igen! Menj és tedd a dolgod, de később, mondjuk egy óra múlva gyere vissza, és lájkold valamelyik rajongód hozzászólását. Ez körülbelül 10 másodpercedet fogja igénybe venni, utána menj és megint foglalkozz valami mással. Mi történik ezalatt?

Amikor lájkolod egy rajongód kommentjét, a poszt újra „életre kel” és rajongóid hírfolyamának tetejére kúszik!

Valahányszor kapcsolatba lépsz a saját oldalad bejegyzésével, a poszt „felfrissül”, így esetleg olyan rajongókat is elérsz vele, akiket a közzététel pillanatában nem tudtál! Mi történik? A rajongód meglátja a posztot, „jé, már 30 komment érkezett? elolvasom őket! Sőt, én is hozzászólok!”, s ezzel újabb interakciókat generál, amik megint csak elősegítik, hogy bejegyzésed minél tovább és minél több ember számára látható maradjon!

Tényleg ennyire egyszerű lenne? Visszahozni a hírfolyam tetejére egy posztot, mindössze azáltal, hogy lájkolunk egy kommentet? Igen! De arra mindenképp ügyelj, hogy ne ugorj rá azonnal a kommentekre, és ne ugorj rá mindre! Ha közzétetted a posztot, lájkolj egy kommentet egy óra múlva, egyet megint egy óra múlva, és így tovább. Ha már elegen válaszoltak a kérdésedre, esetleg szúrj oda Te is egy hozzászólást a végére, esetleg egy köszönömöt, és bumm, a poszt ismét újra felülre kerül! 🙂 Jópofa, ugye?

Szerintünk kihagyhatatlan lehetőség oldalunk felpörgetésére, Te mit gondolsz?