8500 új rajongó óránként!

Közzétéve: 2013. március 14.

A frissen megválasztott pápa, Jorge Mario Bergoglio rajongói oldala a hír bejelentése után szárnyra kapott és jelenleg elképesztő dinamizmussal növeli a rajongóinak számát.

A Quintly oldalán élőben követhetjük a rajongószám növekedését és a mutatott adatok minden oldaltulajdonost irigységgel töltenének el. Jelen pillanatban óránként átlagosan 8200-8700 közötti új rajongó érkezik a Facebook oldalra.

A pillanatnyilag még spanyol nyelven kommunikáló oldal sikere valószínűleg annak is betudható, hogy a pápa hivatalos Twitter csatornája egyelőre nem bővelkedik kommunikációban, a cikk írásakor egyedül a  „HABEMUS PAPAM FRANCISCUM” üzenet olvasható rajta, mely I. Ferenc pápa megválasztásának bejelentése a Twitter követőknek. A közösségi médiában szocializálódó közönség azonban ennél többet akar, valószínűleg ezért is találták meg a pápa korábbi oldalát, mely a bejelentés óta óránként tesz fel új bejegyzéseket.

A Quintly rendszere a pillanatnyi adatok alapján úgy becsül, hogy 1 nap alatt több, mint 200ezer új rajongó érkezhet az oldalra. Ezzel kétség kívül minden idők egyik legdinamikusabban fejlődő oldala lesz a Facebookon.