Kategóriák

Archívum

Black Friday a social médiában

Írta: besocial,


besocial

Kategória: Hírek


Elérkezett november vége, a Black Friday időszaka, amit mindenki nagyon várt Magyarországon is.
Bár egyre több az ilyen kampány, még mindig kevesen használják ki integráltan a közösségi médiában rejlő óriási potenciált.

Black Friday a social médiában

A Black Friday idején hatalmas a reklámzaj, az utóbbi években már a social csatornákon is. Elsősorban azért is, mert itt egy-egy bejegyzéssel vagy hirdetéssel sokkal kifinomultabban lehet célozni nemre, korra, de akár még akár arra is, hogy milyen márkájú okostelefon tulajdonosokat szeretnénk elérni.

Éppen ezért érdemes a Black Friday kommunikációba beépíteni a közösségi csatornákat is. A Be Social csapata már hetek óta az akciók lázában ég, igaz, mi nem azért, hogy mit fogunk vásárolni, hanem hogy minél kreatívabb tartalmakat készítsünk a partnereink számára és minél jobb konverziós arányt érjünk el ezekkel a megjelenésekkel.

Ügyfélszolgálat? Inkább Facebook!

A vásárlók manapság sokkal gyakrabban írják meg kérdéseiket Facebookon mint a hagyományos ügyfélszolgálatnak. Éppen ezért az év minden napján kiemelten fontos, hogy megfelelő moderációs csapat álljon az oldalak mögött. Ez a Black Friday idején kiemelten igaz. Ilyenkor a felhasználók azonnali választ és reakciót várnak a kérdéseikre, hiszen a legtöbb akció csak egy napig tart.

A csapatunk hetek óta készül a felmerülő kérdések rohamára és 24 órás moderálás során, éjjel és nappal is válaszolunk a beérkező kommentekre, üzenetekre. Ezzel is igyekszünk támogatni a partnereinket abban, hogy a legjobb eredménnyel zárják a november végi nagy akciós rohamot.

Black Friday

Pray for the social media moderatorsMaradj velünk, hogy ne maradj le
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ha szeretnél mindig naprakész lenni, ellesni néhány tippet és trükköt, vagy olvasni az üzemeltetés során szerzett tapasztalatainkról, tanácsainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre is!


És Te mit gondolsz?