Gyors tipp – hogyan tudjuk meg egy bejegyzés egyedi url-jét?

Közzétéve: 2011. június 21.

Velünk sokszor előfordult már, hogy szerettük volna megkapni egy bejegyzés egyedi url-jét, amivel hivatkozhatunk arra az egyedi post-ra egy másik bejegyzésben. Nem tűnik egyértelműnek, de meglepően könnyű megkapni ezt a linket, lássuk hogyan:

Csupán egy kattintás

Sokan nem tudják, hogy az üzenőfalon minden egyes bejegyzésnél ott van annak egyedi url-je is, igaz, kicsit eldugva. Itt rejtőzik:

Bejegyzés link

Az időbélyeg rejti a bejegyzés url-jét

Ha az időbélyegre kattintunk, egy új ablakban máris megjelenik csak ez az egy bejegyzés, a böngészőben pedig látható a link. De elég a jobb egérgombbal kattintani és kimásolni a hivatkozást, bárhova beilleszthetjük a későbbiekben.

Bejegyzés

Kattintásra a bejegyzés külön ablakban nyílik

Használjuk ezeket az egyedi url-eket, amikor 1-1 fontosabb bejegyzésünkre akarjuk felhívni a későbbiekben a figyelmet, akár saját oldalunkon, akár kommentben, akár a Facebook-on kívül bárhol. Használhatjuk arra is, hogy egy rajongónk által feltöltött képet megosszunk olvasóinkkal, hisz ne feledjük, amit a rajongók töltenek fel a mi oldalunkra, az nem jelenik meg a többiek üzenőfalán, csak akkor látják, ha meglátogatják oldalunkat!

Fan post

Osszuk meg a többiekkel a rajongóink bejegyzéseit!

Ha Nektek is vannak hasonló tippjeitek, osszátok meg a többiekkel itt, a hozzászólásokban, vagy Facebook oldalunkon és mi közzétesszük a többieknek! Ha pedig tetszett a tippünk, jutalmazzatok minket egy Like-al kicsivel alább! 🙂