Mi lesz a szenzációs holnapi Facebook bejelentés?

Közzétéve: 2013. március 06.

A Facebook csütörtöki sajtótájékoztatóján jelenti be a hírfolyam tervezett változásait. A TechCrunch cikke alapján összefoglaljuk, hogy mi várható!

A hírfolyam 2006 óta működik – gyakorlatilag változatlanul. A Facebook mindent megtesz, hogy sokkal hosszabb időre szögezzen minket a képernyő elé, ezért most úgy tűnik, hogy a nagy bejelentés a hírfolyam elemeinek szűrését mutatja majd be. A kulcs a személyes tartalmak még jobb testre szabhatósága lesz.

A fent említett cikkben Josh Constine bennfentes információk alapján találgatja, hogy mi lehet az újabb meglepetés csomagban.

A pletykák szerint a hírfolyam tetején, a keresősáv alatt gombokat fogunk majd látni, melyekkel a tartalmak megjelenését szabhatjuk majd meg. Az egyik ilyen beállítás a Fotók hírfolyamos szűrése lehet. A másik biztos pont a Zenék dedikált feedje lesz, mellyel a barátaink által meghallgatott dalokat listázhatjuk. Említik még a Hírek, Videók és az Applikációk szűrési lehetőségét is.

A másik változás a feltöltött képek és a linkek előnézeti képének növelése lesz. A hirdetéseket is kiemelik, erről már korábban is találgattunk, hogy vajon milyen lesz.

A változtás a szakértők szerint forradalmi lesz; jó lesz a felhasználóknak, de a hirdetőknek is.

Te mire tippelsz, mi lehet még a holnapi bejelentésben?