Hogyan gyűjtsünk sok rajongót egy jó játékkal? – Példa

Közzétéve: 2011. július 26.

Előző bejegyzésünkben arról írtunk, hogy ha nyereményjátékot játszunk, az lehetőség szerint kapcsolódjon vállalkozásunk termékéhez, szolgáltatásához. Pár órája indult el az a nyereményjáték, amit érdemes jó példának felhoznunk:

Happy Hot Pizza automata

A Happy Hot Pizza már korábban is futtatott egy sikeres akciót, akkor a korábbi rajongóik számát megduplázták, több, mint négyezerre növelve a létszámot. A Közösségi Pizza szavazás után itt a legújabb játék, melyet partnerünk, az Increst Communication fejlesztett kisebb közreműködésünkkel. A Happy Hot Pizza automatával minden játékos nyerni tud, csak kellő türelemre van szükség. Egy félkarú rablóval pörgethetünk a nyereményekért, amik egy 200 Ft-os kedvezménytől a 10 db ajándék pizzáig növekednek.

Ha sikerült nyernünk, dönthetünk: vagy elfogadjuk az aktuális nyereményt, vagy pörgetünk tovább a nagyobb díj reményében:

Válaszhatunk, hogy elvisszük a nyereményt, vagy tovább játszunk

Mindkét esetben megjelenik a megosztás lehetősége, amivel kitehetjük üzenőfalunkra, hogy nyertünk a játékban. Ha befejezzük a játékot, email-ben kapjuk meg a kódot, amivel a nyereményünket érvényesíthetjük a következő rendelésünknél. Hogy igazán nagy legyen a „viral” hatás, a játék végeztével meghívhatjuk barátainkat is, ezzel újabb 500 Ft-os kupont kapva a pizzériától.

Kupont kapunk a meghívásért cserébe

Az eredmény

A játék az indulás utáni első két órában már több, mint 1000 új rajongót vonzott az oldalra, akik természetesen játszottak is mindannyian. A szám folyamatosan nő, köszönhetően az üzenőfali bejegyzéseknek, amiket a felhasználók nagy része szívesen tesz ki az oldalára:

 

Az alkalmazás úgy lett megtervezve, hogy azt később újabb oldalakra lehessen telepíteni a grafikai átalakítás és a szövegek lecserélése után. Hamarosan több oldalunkon is felbukkan majd ez a sikeres játék, addig is kíváncsian figyeljük, milyen eredményt hoz ez az első indulás.

Ha Te is szívesen látnád oldaladon a félkarú rablót, vagy csak kíváncsi vagy további részletekre, írj nekünk és örömmel küldünk további tájékoztatást. Ha pedig csak játszottál és tetszik, akkor nyomj egy like-ot, átadjuk a fiúknak! 🙂