Büszkeségeink

Így is lehet...
Közösségi kommunikációs sikertörténetek

A közösségi médiában gyorsan változnak a trendek, de egy dolog szinte változatlan. Ha a képzelőerő szárnyal, akkor legtöbbször az eredmények is.

A következő projektekre okkal lehetünk büszkék, nemcsak azért, mert az ügyfeleink többet kaptak a vártnál, hanem azért is, mert a közönség is elismeréssel fogadta ötleteinket.

PICK - ÍZ-EMLÉK-KÉPEK

A PICK x MOME ÍZ-EMLÉK-KÉPEK modern művészeti kiállításon generációink szalámis emlékei elevenedtek meg a vásznon. Social tartalmakkal, hirdetésekkel, influencer kampányokkal és Facebook eseményekkel pedig az internet népét is meginvitáltuk!

PICK - ÍZ-EMLÉK-KÉPEK

Yettel - Kibontó

Hogyan mutassunk túl azon, hogy tartalmat gyártunk a YouTube-ra? Tegyünk mögé egy nagy volumenű, itthon még egyáltalán nem ismert koncepciót, és egy olyan egyedi sorozatot hozhatunk létre, mint a Yettel Kibontó!

Yettel - Kibontó

RTL - Hotel Margaret

Egy csapat influencer egy szálláson, Tihanyban. Egy bűnügyi helyszín. Erről szól az RTL Hotel Margaret televíziós sorozata! Hogy közelebb hozzuk a közönséget a műsorhoz, egy hasonlóan izgalmas nyomozásra invitáltuk őket — ezúttal a közösségi médiában.

RTL - Hotel Margaret

Canesten - Vaginavigátor

Mégis ki akarna a legintimebb testrészeinkről beszélni? Hát mi, méghozzá a Canesten csapatával karöltve! Megálmodtuk a Vaginavigátort, hogy a témát övező csendet megtörve tabudöntögető párbeszédet indítsunk.

Canesten - Vaginavigátor

Elevit - Zigi a miniinfluencer

Ha egy terhesvitamin csak annyit tud mondani a várandósságról, minthogy ez az egyik legszebb időszak, az egy idő után unalmassá válhat. Mi valami maradandót szerettünk volna alkotni — így született meg Zigi, az Elevit Complex miniinfluenszere! 

Elevit - Zigi a miniinfluencer