Így változtasd meg a Facebook oldalad egyedi felhasználónevét

Közzétéve: 2012. június 27.

Nagyon sokan kérdezték tőlünk az idők során, hogyan lehet megváltoztatni egy rajongói oldal rövid url-jét, ha véletlenül elrontottuk az elnevezést? Korábban erre sajnos nem volt semmilyen lehetőségünk (csak próbálkozni az ügyfélszolgálatnak küldött levelekkel, kevés hatékonysággal), azonban a Facebook napokban bevezetett újításának hála ez megváltozott!

Mostantól – hasonlóan a személyes profilokhoz – minden oldalnál lehetőségünk van egyetlen alkalommal megváltoztatni az oldalhoz tartozó url címet. Ehhez menjünk az oldal szerkesztéséhez és keressük meg az Alapadatokat (Basic Information):

Ezután kattintsunk a Change Username linkre és máris javíthatjuk a nevet:

Vigyázzunk, mert ahogy a figyelmeztetést is olvashatjuk a beviteli mezők alatt, erre a módosításra csupán egyszer lesz lehetőségünk, körültekintően járjunk el!

Ugyanígy eljutunk a módosításhoz, ha használjuk a már ismert https://www.facebook.com/username/ linket, itt a listából kiválasztva tudjuk módosítani a kívánt oldal url-jét.

Hasznos újítás, örültünk neki. Adjátok tovább Ti is ismerőseiteknek, hogy minél többen megismerhessék, osszátok meg a bejegyzésünket! 🙂