Virtuális köszöntés bármilyen alkalomra

Közzétéve: 2020. június 26.

Legújabb fejlesztésünk egy olyan applikáció, amelyről már olvashattál, ha figyelemmel követed a Be Social blogot: egy virtuális képeslapküldő szolgáltatás. Az alkalmazás lehetőséget ad előre megírt vagy saját versek, mondókák és üzenetek küldésére, amelyhez csatolhatunk képet, gifet vagy akár videós kísérőanyagot is.

Virtuális köszöntés

Szabad-e locsolni?

Korábban már hírt adtunk a nagysikerű húsvéti appunkról, a szabadelocsolni.hu oldalon elérhető köszöntő alkalmazásunkról. A weboldalt akkor saját magunknak készítettük el: pontosabban Neked készítettük, hogy a veszélyhelyzet miatti kijárási korlátozás ne gátolhasson meg senkit a húsvéti hagyományok megtartásában, igaz, kissé újszerű módon. A virtuális locsolkodás nagyon bejött: húsvét hétvégéjén közel 10 000 látogató kereste fel az oldalunkat.

A kezdeti sikerek nem hagytak alább

Anya csak egy van.

A köszöntő appunk népszerűségére figyelt fel ügyfelünk, a BioGaia is, akiknek anyák napjára „anyásítva” készítettük el az üzenetküldő alkalmazásunkat. A veszélyhelyzet alatt sokan nem látogathatták a szüleiket, nem találkozhattak életük egyik legfontosabb szereplőjével: az édesanyjukkal. A BioGaia számára készített Anya csak egy van névre keresztelt alkalmazás elsősorban nekik szeretett volna kedveskedni, de egy kis extra meglepetésként azoknak is bevált, akik „előre elküldték” reggel az anyák napi verset édesanyjuknak, akit csak később látogathattak meg. Az app több mint 5000 oldalmegtekintéssel most is nagy siker volt, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy egyetlen napról volt szó.

Apa csak egy van, apák napja viszont egy sincs?

Apa csak egy van.

A két úttörőt az Elevit Complex követte, akik viszont az apák napja megünneplésében segítettek. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen üzeneten együtt dolgozhattunk az Elevittel, hiszen mi is kiállunk amellett, hogy a család minden tagja egyformán fontos, ugyanakkor az ügyféllel közösen be kellett látnunk: itthon az apák napja annyira nincs még benne a köztudtatban, hogy kampányt építeni rá csak egy kis edukciós töltettel lesz érdemes legközelebb. Szerencsére több tucat apáknapi üzenet landolt így is az elektronikus postaládákban.

A történetnek még nincs vége!

Üzenetküldő appunk hamarosan felkerül a thepromobuilder.com alkalmazásgyűjtő weboldalunkra, ahol egy állandóan elérhető demoverzió keretében Te is bármikor kipróbálhatod majd az alkalmazást, amely legközelebb akár a Te márkád hírnevét is öregbítheti. A részletekért, a közös gondolkodásért vedd fel velünk a kapcsolatot a webes kapcsolati űrlapunkon keresztül vagy írj egy e-mailt az info@besocial.hu e-mail címre!