Motiváljon téged a Be Social!

Közzétéve: 2020. április 07.

A jeges februárban megváltóként vártuk a márciust, felhőtlen bringázásokról és nagy kirándulásokról ábrándozva, húsvéti munkaszüneti napokra gyúrva, nyári terveket szövögetve. Aztán beütött, amire senki sem számított, és az ország “karanténba” került.

A hirtelen jött bezártság pedig bizony még az olyan home office veteránokat is alaposan próbára teszi, mint amilyen a Be Social csapata: innen jött az ötlet, hogy készítsünk egy olyan alkalmazást, amivel nemcsak saját magunkat, de benneteket is motiválhatunk, kiránthatunk egy kicsit az országra telepedő fásultságból, és akár taníthatunk is vele valamit! Amellett, hogy erre a rendkívüli időszakra felajánlottuk díjmentes segítségnyújtásunkat mindazon cégeknek, akik úgy érzik, bizonytalanok a jelenlegi helyzetben social oldalaik működtetésének kérdéseiben, szerettünk volna valami olyat is nyújtani, ami inkább szórakoztat, és lop néhány vidám percet a napotokba.

Mi sem természetesebb, minthogy ennek alapjául egy nemrégiben elkészült saját fejlesztésünket használtuk fel: a calendar alkalmazást pimpeltük fel és töltöttük meg vagány tartalmakkal.

Be Social Motivációs Calendar: Minden napra egy móka, otthonra! – kezdőkép

Mire számíthat, aki velünk tart?

A Behome.hu naptáras applikációba a Be Social egész csapata beletette a szívét és a lelkét, hogy vicces, tanulságos, motiváló vagy épp edukáló tartalommal szórakoztassa mindazokat, akik nap mint nap visszatérnek, és kinyitják a naptár egy-egy ablakát. Megismerheted kollégáink sajátos home office módszereit, tippeket kaphatsz a hatékony munkához, vagy akár játékot az esti haveros online összeröffenéshez. Sokat dolgoztunk azon, hogy napról napra érdemes legyen visszatérni a játékba, ami reményeink szerint egy kis plusz motivációt ad majd mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan otthonról húzzák az igát.

Mire eddig jutottál az olvasásban, reméljük, már kinyitottad az eddigi napokat… Győzködjünk még?

Be Social Motivációs Calendar: Minden napra egy móka, otthonra! – április 2.

Be kell vallanunk: a naptár elkészítése csempészett egy kis vidámságot a mi hétköznapjainkba is, és ebbe most bárki bepillanthat, aki vissza-visszatér a behome.hu felületére! Lesd meg végre, ha eddig kibírtad átkattintás nélkül!

Közösségi médiában tevékenykedsz?

Akkor is érdemes végigkattintanod a játékot, hiszen így ismerheted meg a legjobban azt az applikációt, ami a következő körben akár a Te márkádat vagy ügyfeleidet is népszerűsítheti!

A részletekért kattints ide, vagy kérd egyedi ajánlatunkat az info@besocial.hu címen!