Mérföldkövek másképp – Kreatív ötletek az Old Spice-tól

Közzétéve: 2012. április 12.

Mindenképpen túl kell tennünk magunkat a Timeline bevezetésén, ha tetszik, ha nem. A Facebook végig igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan lehet igazán jól kihasználni az új rajongói felületeket. Történetekkel, képekkel, mérföldkövekkel. Ez utóbbi arra szolgál, hogy a cég történetét megismertesse a rajongókkal, azonban van, aki a dolgot a humoros oldalánál ragadta meg, és már létező történelmi mérföldköveket épített idővonalába, kicsit máshogyan. 🙂

Az Old Spice arra használta a mérföldkő opciót, hogy jól ismert történelmi pillanatokat tulajdonítson saját márkájának fiktív, de annál viccesebb megközelítésben.

A tévét például az Old Spice egyik kutatója találta fel, mivel előrelátóan számított arra, hogy az emberek szeretik majd nézni, ahogy gazdag háziasszonyok gonoszul viselkednek egymással; az oldspice.com weboldal pedig már 1973-ban csak arra várt, hogy végre legyen internet, amin megjelenhet.
Ezenkívül jó, ha tudjuk, hogy az Old Spice illat megalkotója – aki egy hajóskapitány volt – mentette ki azt az 5 szemrevaló hölgyet a süllyedő Titanicról, akinek ma Hollywood 87%-át köszönhetjük, leszármazottak formájában – hogy csak néhányat említsünk a mérföldkövek közt szereplő gyöngyszemek közül.
A teljesség igénye nélkül jöjjön tehát néhány kreatív és vicces mérföldkő az Old Spice-tól, képekben! 🙂

Ha kedvet kaptatok a mérföldkövek kreatív kitöltéséhez, mindenképpen mutassátok majd meg nekünk is! 🙂