Még több hírt a hírfolyamba!

Közzétéve: 2012. november 12.

Az utóbbi időkben számos támadás éri a Facebookot, hogy nem jeleníti meg az oldalak bejegyzéseit a felhasználók hírfolyamán, helyet hagyva a fizetett posztoknak. Most egy újabb, eddig nem publikált link látott napvilágot, amivel szinte mindent láthatunk, amit az általunk követett oldalak és ismerőseink vittek fel.

UPDATE: Sajnos ahogy az várható volt, csak kis ideig volt elérhető az a hírfolyam, melyben minden ismerős és kedvelt oldal bejegyzését láthattuk.

A korábban megjelent Get Notifications opció és a még csak teszt fázisban elérhető Pages Feed szűrés mellett az InsideFacebook adott hírt egy újabb, egyelőre nem publikus, de már működő linkről: https://www.facebook.com/?sk=nf_all

Ahogy Tom Waddington írta blogjában, ennek a linknek a segítségével majdnem minden oldal és ismerős bejegyzését látni fogjuk. Kipróbáltuk, tényleg jóval részletesebb listát kapunk. Így kezdődött a hírfolyamunk a tesztelés pillanatában, amikor a rendesen elérhető Legfrissebb események szűrést alkalmazzuk:

És így néz ki az új linkre kattintva:

Látható, hogy olyan posztok is megjelentek, amit eredetileg nem látnánk, vagy csak jobbra, a Ticker-ben vehetnénk észre. Az InsideFacebook szerint nem látszanak viszont ebben a listában sem, hogy ismerőseink miket like-oltak, vagy melyik bejegyzésekhez szóltak hozzá, illetve általában az Open Graph alkalmazások bejegyzései se kerülnek bele a listába.

Egyelőre senki nem tudja, hogy ez az új szűrés egy elérhető lehetőség lesz-e a Facebookon, vagy csak egy teszt egy esetleges későbbi fejlesztéshez. Mindenesetre addig is használjuk a linket, ha nem akarunk lemaradni szinte semmiről:  https://www.facebook.com/?sk=nf_all. 🙂