Közösségi marketing partnert választott a Bónusz Brigád

Közzétéve: 2012. november 09.

Büszkék vagyunk, hogy a Bónusz Brigád a Be Social ügynökséget választotta közösségi marketing partnerének. A meghívásos pályázaton elnyert megbízás a Bónusz Brigád Facebook oldalának teljes körű menedzsmentjére vonatkozik, amelynek keretében a Be Social alkalmazásfejlesztésben és folyamatos üzemeltetésben segíti a céget a közösségi jelenlétében.

A közös munka 2012. októberében vette kezdetét és első jelentősebb állomása az újonnan indult Álommeló kampány Facebook támogatása, a szavazást lehetővé tevő alkalmazással és folyamatos kommunikációval.

 

A Bónusz Brigádról

A Heller Gábor és Kaprinay Zoltán által 2010-ben alapított Bónusz Brigád az első és legnagyobb közösségi vásárló portál Magyarországon. A cég felkutatja a legjobb helyeket, lealkudja az áraikat, és meghirdeti az ajánlatokat saját közösségének. A Facebookon több mint 322 000 rajongójuk van, a vásárlók pedig a Brigádnak köszönhetően eddig már több mint 4,2 milliárd forintot spóroltak. A Bónusz Brigád 2011 novemberében lett alapító tagja a Slevomat Group nemzetközi hálózatának, amely 7 ország piacvezető közösségi vásárló oldalát foglalja magába. A Brigád 2011-ben megkapta az év honlapja díjat, jótékonysági programjának köszönhetően a MAF Leginnovatívabb Támogatói Programjai közé került, valamint 2012 márciusától a Magyar Szolgáltatás minősítés büszke viselője.