Kiskutyák, sport, vagy a mai ebéded? Te mit osztasz meg legszívesebben Facebookon?

Közzétéve: 2020. január 31.

Már 2,5 milliárd felhasználónál tart a Facebook. Folyamatosan változik, frissül, újdonságokkal áll elő, de vajon kinek mit nyújt? Legtöbbünknek az első teendője, hogy végigpörgeti az üzenőfalat a reggeli kávé mellett, de vajon miért is nyitjuk meg minden nap? Mit találunk itt, amit máshol nem?

Idén újra elkészítjük a Nagy Facebook Körkép felmérésünket, amiben – többek közt – olyan kérdésekre keresük a választ, hogy vajon még mindig igaz-e, hogy az 55 évesnél idősebbek a leglelkesebb és leghűségesebb facebookozók? A fiatalok még mindig a szórakoztató tartalmak miatt használják ezt a platformot?

„Sok szempontból az adatok visszaigazolták a feltételezéseinket, ám akadtak azért meglepetések is: például az, hogy mekkora jelentősége van az eseményeknek a Facebookon, különösen a budapestiek körében.”

– nyilatkozta tavaly Joanelli Tamás, a Be Social ügyvezetője.

Az események továbbra is hódítanak, vagy idén már másfelé billen az érdeklődési kör?

A tavalyi eredményeket részletesen itt tudjátok megtekinteni.

Nagy Facebook Körkép - 2020

A válaszok megtalálása érdekében idén is feltérképezzük a magyarországi Facebook-felhasználók szokásait, hogy pontos képet kapjunk a preferenciáikról, aggályaikról, és a márkákhoz való viszonyulásukról. A kérdőívet úgy állítottunk össze, hogy választ kapjunk a fenti kérdésekre és ezek alapján megnézhessük, vajon merre haladunk 2020-ban? Nézzük meg közösen!

Segíts alakítani a Körképet!

Ide kattintva elérheted a kérdőívünket, és válaszaiddal Te is a részese lehetsz.

Pár perc, pár kattintás és ha kíváncsi vagy az eredményekre, iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket Facebookon is.

Az általunk levont következtetéseket szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy érdekes és izgalmas végkimenetelre számíthatunk.