Két jó hír Apple tulajoknak!

Közzétéve: 2012. december 05.

Frissült a Gmail for iPhone-os applikációja. Álnév alatt rejtőzködők egyszerűbben használhatnak rajta több fiókot, és változott a naptárkezelés is. A YouTube alkalmazás is frissült, most már egyszerűen tudjuk a tévénkre kitenni a mobil vagy a táblapécé képét.

A Gmail for iPhone elérte a 2.1-ás verziót. Változtattak a külalalkon, például az üzeneteknél profil képeket is láthatunk, és a kezelés közben számtalan új animációval találkozhatunk, hogy növeljék az „iPhonos” érzést. A felhasználók most méár válaszolhatnak a Google Calendar naptári meghívásaira, és a Google+ +1-ezését is közvetlenül az applikációból végezhetjük.

A legnagyobb újdonság a többfelhasználós kezelés; egyszerre 5 Gmail fiókba jelentkezhetünk be, és egyszerűen változtathatunk profilt.

(Tegnap lehalt az iTunes szervere, annyian frissítették a programot, de ma már le tudod tölteni az applikációt erről a linkről.)

Frissült a YouTube almás verziója is. Képes kezelni az iPhone 5 nagyobb képernyőjét, és a megnézett videó képét az Airplay segítségével már kirakhatjuk a kompatibilis eszközeinkre, pl. a tévére is.  Új felületet kapott az iPad is, amely jobban igazodik a táblagépes felhasználók elvárásaihoz. Állítólag a program működése is gyorsabb lett. Az új verziót innen töltheted le.

Frissítettél már?