Képzési programot indított a Facebook

Közzétéve: 2015. március 25.

Marketingesek, márkák, adminok, ez hasznosnak tűnik!

A Facebooknak akkor jó, ha a hirdetői meg vannak elégedve – és ez utóbbi akkor valósulhat meg, ha ők maguk is jól csinálják a dolgukat. Annak érdekében, hogy mindenki jól járjon, a Facebook ingyenes oktatási anyagokat tett közzé a napokban, amiket mind a kis-, mind a nagyvállalkozások is hasznosíthatnak. A Blueprint egy teljesen új program, ahol a marketingesek elsajátíthatják a legjobb marketing- és reklámkampányok fogásait.

Ez nem csupán egy újabb netes információs központ, hanem egyesíti az online kurzusokat és a személyes képzéseket, biztosítva a márkák képviselőinek, hogy igazi mesterek legyenek a Facebook-marketingben.

Jelenleg több mint 35 kurzus közül választhatjuk ki, hogy melyiket is akarjuk elvégezni, ilyen például a Facebook Terminológia. A The Next Web szerint a program folyamatosan nyomon követi a fejlődésünket és az eredményeinket.

A Blueprint angol nyelven érhető el, mind asztali gépről, mind pedig mobilról az összes Facebook-felhasználó számára.

A Facebookon újoncoknak, kezdőknek számító vállalkozások számára is található segédanyag a Learn How néven elindított online oktatási központ, amely a gyakran feltett kérdésekre kínál egyszerűsített útmutatókat. Itt videókkal és fényképekkel színesítve találunk többféle választ is, amelyekben lépésről-lépésre elmagyaráznak minden, a vállalkozások számára hasznos dolgot, mint például azt, hogy hogyan is kell egy oldalt létrehozni. A Learn How a Facebook for Business oldalán érhető el, 14 nyelven.