Fizetős Google Apps. Irány az Outlook.com?

Közzétéve: 2012. december 10.

A múlt héten jelentette be a Google, hogy a népszerű Google Apps termékük az új felhasználók számára fizetőssé válik. A Microsoft felhő alapú szolgáltatása az Outlook.com segíthet rajtunk… A Google Apps eddigi nagy előnye az volt, hogy profi megjelenést nyújtott a kisvállalkozásunk ügyfelei felé, hiszen a weblapunk domain nevét használhattuk az email címben. A levelezést a Google hatékony és letisztult felületén folytathattuk, amit minden plattformról (asztali vagy mobil készülékek) könnyedén elérhettünk. Ráadásul 10 felhasználóig a rendszer ingyenes volt.

A múlt héten tájékoztatta felhasználóit a Google, hogy innentől fizetőssé válik a szolgáltatása. A felhasználónkénti 5 dollár/hó nem is olyan vészes, de aki egy 10-fős vállalkozást indít, az meggondolja, hogy az email-jeit a Google-ra bízza-e. A meglévő ügyfelek továbbra is ingyenesek használhatják a Google Apps-t.

Aki most gondolokodik új domain név integrálásán, annak jó választás lehet a Microsoft szolgáltatása az Outlook.com. Office integráció, Skydrive felhőalapú tárolás és „virtuálisan végtelen” email tárhely. Jól hangzik? Saját domainedet is használhatod, ha követed ezt az egyszerű 5 lépést.

Mit gondolsz? Irány az Outlook?

Forrás: Lifehacker.com