5-ből 4+1! Díjakat nyert a Be Social

Közzétéve: 2018. február 07.

Az idei Digital Media Best Practice (DMBP) versenyében a shortlistre került 63 nevezés közül 5 kategóriában a Be Social pályázatának is drukkolhattunk a díjátadón, és mint kiderült, nem hiába!

Az öt kategóriából 4-ben díjazottak lettünk és a végén még jött a meglepetés is! Mielőtt azonban ezt elárulnánk, nézzük, milyen munkáinkat tartotta a zsűri díjra érdemesnek:

1., Social media kategória, Márkajelenlét a Facebookon – Ezüst díj

Ebben a kategóriában 2 pályázat került a shortlisre, melyből az Aldi Magyarország közösségi oldalának kommunikációja bronz, a MediaMarkt Facebook média jelenléte pedig ezüst díjat kapott. A kategóriában aranyat nem osztottak, ezért számunkra ez az ezüst felér egy arannyal, hiszen úgy érezzük, olyan egyedi és különleges munkát végzünk amellyel az utóbbi egy évben nagyon komoly sikereket értünk el a márka kommunikációjában.

2., Digital Execution, Leadgeneráló kampányok – Arany díj

A Follow the Rabbit kampányban társügynökségként vettünk részt a Café Communications mellett és különösen büszkék vagyunk rá, hogy az Effie bronz után itt egy arany díjat sikerült elhoznunk.

3., Digital Execution, Véleményvezérek, influencerek, márkanagykövetek alkalmazása – Bronz díj

A kategóriában a Fanta Elnöki Főnökség (FEF) koncepcióját tartotta a zsűri bronz díjra érdemesnek. Egy egész éves munkánk jutalma ez, melyet a Café Communications társügynökségeként végeztünk.

4., Digital Execution, Márkázott tartalom digitális felületen – Bronz díj

Az Umbrella ügynökség Black Box – Black Friday szimulátor kampánya tavaly ősszel azt a célt tűzte ki, hogy a már-már megszokott Black Friday promóciók közül egy különleges eseménnyel tűnjön ki ügyfelünk, a MediaMarkt. Ez volt a Black Box, melynek social kommunikációját csapatunk végezte.

+1 DMBP 2017 Legjobb megoldása

Az összes pályamunka közül a zsűri a Dealogic Follow the Rabbit kampányát tartotta a legjobb digitális megoldásnak, ezzel a 4 korábbi díj mellett még egy aranynak örülhettünk az este végén.

Büszkék vagyunk az elért sikerekre és ezen fellelkesülve idén is azon fogunk dolgozni, hogy még több ügyfelünkkel osztozhassunk ilyen és ehhez hasonló szakmai elismerésekben.