Csinálj magadból zombit!

Közzétéve: 2013. január 19.

Az amerikai tévénézők körében rendkívül nagy sikerű sorozat, a The Walking Dead egy zseniális közösségi kampánnyal segíti a 2013-as új évadot: bárki kipróbálhatja, hogy nézne ki zombiként.

A The Walking Dead – Dead Yourself játékban bármelyik Facebookon tárolt fotónkból készíthetünk zombi verziót, de egy webkamera segítségével akár a tökéletes beállítást is elkészíthetjük egy élőhalott maszkírozáshoz. Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű, igazából angol tudás sem kell hozzá. Csak kiválasztjuk a megfelelő képet és a varázsló azonnal elkészíti a zombi verziónkat, amelyet aztán kedvünkre módosíthatunk, szemet, szájat és kiegészítőket választva az ütősebb hatás kedvéért:

Az így elkészült képet utána megoszthatjuk a Facebookon, vagy Twitteren, feltölthetjük az alkalmazás galériájába, készíthetünk belőle Facebook borítóképet, de akár le is tölthetjük magunknak későbbi ijesztgetésre. 🙂

Iphone felhasználóknak még a gép elé sem kell ülni, hiszen az alkalmazás elérhető az App Store-ban is, így mobilról azonnal varázsolhatunk szörnyeket.

A promóció népszerűségét jelzi, hogy percenként kerülnek fel az újabb és újabb képek a galériába. Csak gratulálni tudunk az ötlet kitalálóinak és kivitelezőinek, igényesen összerakott alkalmazás, amivel még mi is hosszasan elszórakoztunk. 🙂

Ha kipróbáltad, ne legyél szégyenlős, jöhetnek kommentbe a saját képek linkjei!