Adventi naptárnak indult, de több lett belőle

Közzétéve: 2019. október 16.

Az egész történet úgy kezdődött, hogy tavaly október környékén eszünkbe jutott, milyen jó lenne az ügyfeleinknek kedveskedni egy olyan adventi naptár alkalmazással, amivel online adhatják át a napi meglepetések élményét a vevőiknek. Először nekiálltunk keresni a neten, de amiket találtunk, vagy nagyon drága, vagy nagyon egyszerű alkalmazások voltak, úgyhogy elgondolkodtunk azon, hogy fejlesztünk egyet. A gondolatot tett követte volna, ha nem jövünk rá, hogy vészesen kifutottunk az időből: amit elterveztünk, azt már nem fogjuk tudni megcsinálni Advent első napjáig. Nem engedtük viszont el a tervet, idén nyár elején újra nekiálltunk a projektnek.

Thepromobuilder.com – Calendar App

Az első brainstormingokat újabbak követték és egyre lelkesebben vetettük bele magunkat az álmodozásba, melynek október közepére megszületett az eredménye. Több lett ez már, mint egy adventi naptár. Egy olyan alkalmazást készítettünk, melyet bárki megvásárolhat, személyre szabhat és használhat, előre beállított időtartamban, ráadásul mindezt különböző csomagokban! Megszületett a thepromobuilder.com és alatta elsőként a Calendar App.

Egy alkalmazás, ami nem csak Advent alkalmával használható, hanem az év bármely napján, akár 1 napos villámjátékra, akár 1 hónapos, vagy még hosszabb kampányra. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt, illetve a különböző csomagok korlátai.


Ami biztosan ugyanaz marad minden alakítgatás után, az a mechanizmus: a játékosok naponta kinyithatnak egy „dobozt”, ahol vagy egy képpel, vagy egy videóval, szöveggel, de akár egy kérdéssel találkozhatnak. Lehet belőle nyereményjátékot csinálni (válaszolj a kérdésre és nyerj), adhatunk naponta új kupont, vagy csak hasznos információkat a játékosainknak, de ezeket keverhetjük is tetszés szerint.

A játékunk szólhat akár arról is, hogy ha a játékosok megválaszolják helyesen a napi kérdést, azonnal kapnak valamilyen nyereményt (kuponkód, ingyen szállítás, stb.), de gondolkodhatunk hosszabb távon is (válaszolj meg 20 nap alatt legalább 10 kérdést helyesen és nyersz!), gyakorlatilag szabadon alakíthatjuk a mechanizmust az alkalmazás segítségével.

Szabd a cégedre az arculatot!

Természetesen nem lenne hatékony egy játék sem egy szépen elkészített landing oldal nélkül, de az alkalmazás itt is segít: a Basic csomagban előre elkészített sablonokkal segítjük a design kialakítását, a Medium csomag pedig már változtatható ikonokat is biztosít a felhasználónak. És van még ennél is feljebb! A Premium csomagban gyakorlatilag bármilyen módosítást eszközölhetünk, amit a rendelkezésre álló idő és budget elbír. Akár útválasztásos kvízjátékot, akár egyedi kérdéstípusokat kell megvalósítani, a fejlesztőcsapatunk felkészülten várja a kéréseket.

Legyen adatbázisod!

És hogy miért alkalmazás és miért nem egy egyszerű Facebook funkció? Egyszerű a válasz: mi a Be Socialnél hiszünk az adatokban. A Calendar App alkalmazásban a játékosok egy rövid regisztráció után léphetnek be. Email címük és nevük megadásával követhető, hogy mely napokon játszottak, ezáltal könnyebbé téve a későbbi sorsolásokat. Sőt, ha a regisztráció során a játékos a hírlevélre is feliratkozott, akkor a CRM adatbázis is növelhető könnyedén, hiszen minden adat exportálható az applikációnkból.

Minden megvásárolt alkalmazáshoz automatikusan biztosítjuk az adminisztrációs felületet, ahol nem csak a játék beállításai végezhetők el, de mini statisztika is elérhető a kampány alakulásáról, sőt, a beépített sorsoló modul segítségével azonnal nyertesek is választhatók minden forduló után.

Hogy pontosan mi mindent tud az alkalmazás és milyen csomagok elérhetők, az ezen a linken található: thepromobuilder.com/calendarapp
És hogy hogyan is működhet pontosan a kampány majd élesben, azt a demóban mutatjuk be: calendarapp.thepromobuilder.com

Ha pedig bármilyen kérdés merülne fel a termékkel kapcsolatban, várjuk azokat az itt található formon keresztül: thepromobuilder.com/#contact