Ahová a király is gyalog jár…

Közzétéve: 2013. február 08.

Hiánypótló termékről számolt be az ubergizmo.com oldal: aki szoros szimbiózisban él az iPadjével, most fellélegezhet, ugyanis már kapható a WC-papír tartóval kombinált iPad állvány!

Amikor idegen helyen használjuk a fürdőszobát, láthatjuk, hogy minden egyes otthonban más szabályok vonatkoznak erre a helyiségre. Természetesen sok helyen a fel- és lehajtott vécédeszka kérdése adja az állandó beszédtémát, más helyen központi szerepet kaphatnak például a fürdőszobai olvasmányok. Megint mások a gondolattól is irtóznak, hogy a vécén való tartózkodást bármilyen, a rendeltetésnek megfelelő tevékenységen kívül mással (például olvasással) ötvözzék.

A Pedestal Stand azokra a vásárlókra összpontosít, akik szeretik a multitaskot, és a vécén töltött értékes időt a technológia csodás vívmányaival szeretik még hasznosabbá tenni. A speciálisan erre kialakított állvány mindenkinek jó szolgálatot tehet, aki szeretne teljes értékű felhasználója lenni saját tabletjének a nehéz pillanatokban is.

A krómból készült állvány talpazata egyben nehezék is, így biztosítja a stabilitást használat közben, történjen bármi. 🙂

Örülünk, Vincent?

Szeretnénk, ha feltétlenül elmondanád a véleményedet Te is a termékről! 😉