A legjobb közösségi média kampányokat keresi az Internet Hungary

Közzétéve: 2018. augusztus 24.

Pályázatot írtak ki az Internet Hungary konferencia szervezői, a közösségi médiában indított kampányok közül keresik a legjobbakat. Szeptember 3-ig még lehet jelentkezni, sőt, kifejezetten megéri, merthogy a díjazottak szakmai nyilvánossághoz juthatnak. A Be Social csapata is izgatottan várja, mi lesz a végeredmény – de nem azért, mert indulni fogunk, hanem mert szakmai együttműködő partnerként a zsűribe kaptunk meghívást.

Az Internet Hungary által meghirdetett pályázat azért is lehet különösen jó lehetőség az ügynökségek, cégek számára, mert a shortlistre került versenyzők ott lehetnek az Internet Hungary konferencia mindkét napján. A konferencián jelen lenni pedig mindig új ismeretek és élmények begyűjtését jelenti, nem is beszélve a kapcsolati háló bővítésének lehetőségéről. Akik pedig a zsűri által a legjobbnak találtatnak, maguk is konferencia-előadóvá válhatnak, ami komoly presztízsértékkel bír.

Pályázni a 2017. június 30. és 2018. július 1. között megvalósult és lezárt közösségi média kampányokkal lehet, cégenként legfeljebb két pályázat nyújtható be. A jelentkezés feltétele a pályázati kiírásban felsorolt pályázati dokumentáció és a szükséges mellékletek beküldése. Részletes pályázati kiírás elérhető itt. 

Szerintünk ez egy kihagyhatatlan lehetőség a közösségi médiával foglalkozók számára, hogy miért, azt három pontban foglalnánk össze:

  1. Egy kampány tanulságait összegyűjteni, mások számára megismerhetővé tenni már akkor is remek tanulási folyamat, ha a végén nem jár érte elismerő oklevél – de még az is lehet, hogy jár!
  2. Már a nevezéshez kapcsolódóan is jár kedvezmény az Internet Hungary konferencián való részvételre, de a legjobbak, akik a shortlistre kerülnek, ott is lehetnek Siófokon.
  3. A legjobb kampány elkészítője nem csak az idei Internet Hungary konferencián prezentálhat, de előadóként ott lehet egy jövő évi konferencián is. Sajtóközleményben szerepelhet majd, publikációja jelenhet meg a DigitalHungary.hu szakportálon.

Kíváncsian várjuk a pályázati anyagokat, biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk, amikor ki kell választanunk a legjobbakat. A pályázat alakulásáról, a nyertesekről mi is beszámolunk majd.