A Facebook megerősítette: jön a „Pages Feed”

Közzétéve: 2012. november 15.

A The Next Web információ szerint a Facebook a mai nappal elkezdi bevezetni minden felhasználó számára a korábban felfedezett Pages feed (Oldalak feedjei) opciót. Ennek segítségével szűrhetjük a hírfolyamunkat úgy, hogy csak az általunk kedvelt oldalak bejegyzéseit lássuk.

Az új funkciót a hírfolyamunknál a bal oldalon, az Oldalak szekcióban találjuk meg, illetve ezen a linken bármikor elérhető: https://www.facebook.com/pages/feed

Ne gondoljuk azonban, hogy ezzel a kapcsolóval minden oldal minden bejegyzését látni fogjuk. A Facebook közleménye szerint ez a lista is úgy működik, mint a  hírfolyam, csupán szűri az információt és az ismerősök aktivitását nem mutatja, csak az oldalakét.

A The Next Web úgy gondolja, ez a megoldás is a hirdetőket segítik: korábban többen panaszkodnak, hogy a hírfolyamba feladott szponzorált hirdetések nem látszanak elég hatékonyan a nagy „zajban”. Valószínűleg úgy gondolja a Facebook, hogy ezentúl a Pages Feed opcióval egy letisztultabb környezetben jobban érvényesülhetnek ezek a promóciók.