80 weboldal, ahonnan ingyen tölthetsz le Timeline borítóképeket

Közzétéve: 2012. március 18.

Mióta a Timeline megjelent előbb a profil, majd a rajongói oldalakon, kreatívabbnál kreatívabb borítóképekkel találkozhatunk. Kétségtelenül sok ügyes kézzel megáldott felhasználó van, azonban nem mindenki mondhatja el magáról, hogy született grafikus. Nekik segít a tweeting.com gyűjteménye, ahol 80 olyan weboldalt gyűjtöttek csokorba, melyekről ingyen tölthetünk le Timeline cover képeket.

Bár csábító volt a gondolat, idő hiányában nem néztük végig mindet. Az eredeti cikk egy kicsit terjedelmes, azonban igen részletes: minden egyes linkhez rövid magyarázószöveget és a kategóriák felsorolását is megtaláljuk. Mi igyekeztünk kivonatot készíteni a 3 oldalas cikkből és csak kilistázzuk ide az oldalakat, hogy könnyebben átfuthassátok:

Feltételezhetően a gyűjtemény messze nem teljes, de szívesen bővítjük. Ha tudtok olyan oldalról, amit nem találtatok a listában, de szívesen ajánlanátok a többieknek, osszátok meg velünk akár itt a cikk alatt a hozzászólások közt, vagy a Facebook oldalunkon! De addig is, adjátok tovább ismerőseiteknek a listát, biztos sokan szívesen válogatnak majd a képek között… 🙂