57 űrlap, amin keresztül üzenhetsz a Facebooknak!

Közzétéve: 2012. január 26.

A Facebook és 800 millió körüli felhasználója egy óramű pontosságával tökéletesen működő rendszert alkot. De mi van, ha porszem kerül a gépezetbe és segítségre lenne szükségünk? Aki már találkozott ezzel a problémával az tudja, hogy szinte lehetetlen közvetlenül a Facebookkal kapcsolatba lépni; marad a help center és a Facebook community forum böngészése. Persze ennyi felhasználónál lehetetlen is lenne személyre szóló ügyfélszolgálatot üzemeltetni, de hogy ne maradjunk teljesen magunkra a Facebook számos, jól titkolt űrlappal rendelkezik, amelyeken keresztül segítséget kérhetünk.

Rajongói lapok üzemeltetőjének igazi kincsestár az allfacebook.de cikke, amit kedves barátunk, Szatzger Ákos lefordított Nektek. Ákos nem csak régóta rendszeres olvasónk, hanem maga is Facebook oldal tulajdonos: oldala a  http://www.facebook.com/hatszel.hu nem csak érdekes tartalmai miatt, hanem üzemeltetés szempontból is követendő példa.

Köztudomású, hogy a Facebook-ot közvetlenül elérni nem éppen egyszerű. Az Allfacebook.de belemerült, és összeszedte Nektek az általuk ismert űrlapokat, melyek segítségével közvetlenül fordulhattok a Facebook-hoz.

Mielőtt azonban ezt megtennétek nagyon fontos, hogy az adott problémával kapcsolatos témákat a  Facebook Help oldalain tanulmányozzátok, mert a kérdések jelentős részére itt már kész válaszokat találtok. Ha ez mégsem lenne így, csak akkor lépjetek tovább! Ne várjatok 7/24-es ügyfélszolgálatot pár órás reakció idővel, mert témától függően bizony nagyon türelmesnek kell lennünk…

Összesen 57 űrlapot találtunk amit most felsorolunk Nektek. Ha valamit kifelejtettünk volna, akkor azt jelezzétek felénk!

Személyes profil

Fotó és Jegyzet alkalmazások

Mobil

Facebook rajongói oldalak

Facebook hirdetések

Facebook fizetés

Facebook Apps / Fejlesztők

Egyéb marketing

Magyarul egyelőre ne is próbáljunk üzenetet írni, a kommunikációhoz valamely világnyelv használata szükséges.

Reméljük tudtunk ezzel a gyűjteménnyel segíteni Nektek. Osszátok meg ismerőseitekkel, tegyétek el későbbre: ne legyen rá sose szükség, de ha mégis, akkor jó, ha kéznél van! 🙂