5 hasznos és ingyenes Twitter eszköz

Közzétéve: 2012. december 10.

Rengeteg twitteres eszköz van, amit az online üzleted felépítését segítik. És sok közülük teljesen ingyenes! Jessica Kupferman cikke alapján most öt eszközt mutatunk, melyeket használatra javasolunk.

Twittermail – Csirip küldése egyszerű emailen keresztül

Ez azoknak jó, akinek olyan a mobiljuk, hogy levelet tudnak róla küldeni, de nincs Twitter kliensük. A Twittermail segítségével email-en keresztül tudunk Twitter üzeneteket elküldeni. iPhone használata nélkül is! 😉

Twitscoop – Alternatív Twitter felület

A Twitscoop segítségével küldhetünk, fogadhatunk Twitter üzeneteket, elfogadhatjuk a barátaink követési felkérését anélkül, hogy a weboldal újra és újra betöltődne (ahogy ezt az eredeti felület teszi). A Twitscoop-pal időt nyerhetsz, mert nem kell a betöltésre várnod. Más szavakkal ez egy ingyenes és gyors Twitter felület, aminek másik előnye, hogy egy egyedi grafikájú Twitter felhő alapján követheted a gyakori Twitter témákat.

Retweet Rank – Hányan küldik tovább a csiripedet?

Ha kiküldesz egy Twitter üzenetet, akkor ezt a többi felhasználó tovább küldheti. De vajon ezt hányan teszik meg? A Retweet Rank ezt mondja meg, sőt össze is hasonlíthatod a „teljesítményed” másokéval. A használatához nem kell regisztráció sem, csak írd be a felhasználói nevedet és már látod is az adatokat.

Twitter Grader – Mennyire tudsz másokat befolyásolni?

Erre biztosan rá fogsz kattintani, mert kiváncsi vagy a befolyásolási képességedre. 🙂 Szeretnéd összehasonlítani saját statisztikádat a többiekével? A Twitter Grader-rel megteheted. Sőt, javaslatokat fogsz arra is kapni, hogy változtasd meg a Twitter stratégiád.

Qwitter – Tudd meg ki nem követ már téged!

Gondolkodtál már, hogy ki nyomta meg az „Unfollow” gombot, és hagyta abba a követésedet? Gondolkodtál már, hogy ez hányszor történt már meg? Az, hogy a követőid száma nem változik, nem azt jelenti, hogy nincsenek leiratkozóid. Lehet, hogy a helyükre újak érkeztek., A Qwitter napi emailben tájékoztat, hogy ki hagyott ott. Ez mind személyes oldalról hasznos (hiszen tudod, hogy nem vagy már annyira érdekes), másrészt statisztikai szempontból is (mert megtudhatod, mennyi az átlagos leiratkozásaid száma). Ezt a programot én nagyon szeretem, mert azt érzem tőle, hogy egy magasan képzett kém vagyok… 😉

Valószínűleg sok más ingyenes eszközt is használsz. Kérlek oszd meg velünk kommentben, melyiket tartod a legjobbnak!