Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /var/www/virtual/besocial.hu/htdocs/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947 Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /var/www/virtual/besocial.hu/htdocs/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947

Kategóriák

Archívum

Gyors tipp – Linket a bejegyzéshez!

Írta: Joanelli Tamás,


Joanelli Tamás

Kategória: Facebook, Facebook fan page, Facebook tippek


Mai tippünk nagyon egyszerű, mégis igen hatékony tud lenni a mindennapi kommunikációban. Ha oldalunk egyik fülére hivatkozunk, tegyük bele annak linkjét a bejegyzésünkbe! Hogy miért? Egyszerű:

A rajongóinknak alig pár százaléka látogat vissza az oldalunkra!

Felmérések mutatják, hogy a felhasználók nagyon kis százaléka navigál el a saját üzenőfaláról és látogat meg olyan oldalakat, amiknek korábban rajongójává vált. Gondoljunk bele, mi hogyan használjuk a Facebook-ot. Az üzeneteket a saját hírfolyamunkban látjuk és nem is nagyon áll szándékunkban elnavigálni onnan, egészen addig, amíg nem találkoztunk valami számunkra érdekes ajánlattal. Ezért aztán az ilyen bejegyzésünk egy hírfolyamban elég furán mutat:

Hiába hivatkozunk a játék fülre, ez a felhasználók üzenőfalán nincs, csak a saját oldalunkon. Lehet, hogy nekünk triviális, de sokan lesznek, akik nem fognak kattintani az oldalunkra és utána a játék fülre, egyszerűen mert túl sok kattintás kell hozzá. Tegyük meg nekik a szívességet és illesszük be az aloldal linkjét a bejegyzésbe, hogy egyből oda lehessen navigálni! Akár link-ként csatolva, akár a szövegbe betéve, így:

Még szebb lehetne ez a bejegyzés, ha a hosszú link helyett url rövidítőt használnánk, ezzel nem csak helyet spórolva a szöveges résznek, de esztétikusabbá is téve a post-ot.

Használjuk a linkeket, idővel látni fogjuk, mennyivel több rajongó érkezik majd az oldalunkra, ahol a többi füllel, korábbi bejegyzéseinkkel is találkozhat majd!

Ha kérdésed lenne, ne habozz feltenni, szívesen válaszolunk. Ha tetszett az ötlet, akkor pedig mutasd meg nekünk, kattints a Tetszik-re! 🙂Maradj velünk, hogy ne maradj le
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ha szeretnél mindig naprakész lenni, ellesni néhány tippet és trükköt, vagy olvasni az üzemeltetés során szerzett tapasztalatainkról, tanácsainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre is!


És Te mit gondolsz?