Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /var/www/virtual/besocial.hu/htdocs/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947 Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /var/www/virtual/besocial.hu/htdocs/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947

Kategóriák

Archívum

Ilyen egy átlagos Facebook felhasználó

Írta: Forgács Mariann,


Forgács Mariann

Kategória: Facebook, Hírek


Mi számít átlagosnak a Facebook-on? A Jess3 nevű kreatív ügynökség által készített infografikából kiderül.

Mi számít átlagosnak a Facebook-on ? A Mashable.com oldalán megjelent infografikából kiderül, hogy egy átlagos napon a közösségi oldal felhasználóinak 26 %-a likeolja ismerősei bejegyzéseit, 22 % hozzászól, 15 % pedig saját bejegyzést tesz közzé.

Átlagosan 229 “barátunk” van a Facebook-on, amelyek 22%-a a középiskolából származik, 12% munkatárs, 9%-ot a felsőoktatásból ismerünk, 3%-al csak egyszer, 7%-al pedig sosem találkoztunk.

Míg 2008-ban a Facebook felhasználók átlag életkora 33 év volt, addig 2010-re 38 éves lett az átlag Facebookozó, azaz 2 év alatt ötöt “öregedett” a közösségi oldal.

A közösségi oldalak közül (talán nem meglepő módon) a Facebook-kal szemben a legelkötelezettebbek (függők) a felhasználók. A regisztrált userek 52%-a látogatja naponta az oldalt, ez a szám a Twitter esetében 36%, a LinkedIn-t pedig csupán 6% keresi fel ilyen gyakran.

Ha ezeket a számokat szeretnétek egy vicces infografikán is látni, kattintsatok a képre és az eredeti linken nagyban látjátok:

 Maradj velünk, hogy ne maradj le
Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ha szeretnél mindig naprakész lenni, ellesni néhány tippet és trükköt, vagy olvasni az üzemeltetés során szerzett tapasztalatainkról, tanácsainkról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre is!


És Te mit gondolsz?