Nevezd át az egyedi füleket!

Közzétéve: 2011. június 16.

Mostantól a Facebook lehetővé tette, hogy oldalunkon az egyedi fülek elnevezése az eddigi 16 karakter helyett már akár 100 karakter hosszú legyen. A fülek átnevezéséről itt már írtunk, most nézzünk pár példát, hogyan is tudnánk az új lehetőséget kihasználni?

  • Ne csak azt írjuk, csatlakozzon, most már azt is írhatjuk, hogy miért csatlakozzon! Ha üdvözlő oldalunkon valamilyen ajándékkal kedveskedünk a rajongóknak, akkor ezt hangsúlyozzuk az elnevezésben is. Minél több helyen hívjuk fel rá a figyelmet, annál jobb!

    Itt is mondjuk el, miért érdemes rajongónak lenni?

     

  • Tegyük izgalmasabbá a játékokat! Ne csak annyit írjunk a fülre, hogy „Játék”, játsszunk egy kicsit a 100 karakternyi lehetőséggel: „Játssz velünk az iPad-ért!”, „Már csak 2 nap és vége a játéknak, siess!”

    Fokozzuk a játék izgalmait!

     

  • Ha készítettünk hírlevél feliratkozó fület (amit nagyon ajánlunk mindenkinek), akkor írjuk le, miért lesz érdemes regisztrálni a hírlevelünkre! „Iratkozz fel hírlevelünkre a személyre szabott kedvezményekért!”

 

A lehetőségeknek csak a kreativitásunk szab határt, ha kitaláltok valami jó elnevezést az egyedi füleknek az oldalatokon, osszátok meg velünk, kíváncsiak vagyunk!